28 may 2006, 10:12

Последното нещо 

  Poesía
647 0 3
Последното нещо е ценно и хубаво!
събрало във себе си поток светлина!
Последното нещо е ценно и кратко,
като търсена и намерена истина.
Последната обич е глътка последна
в гърдите разливаща топлина,
дори, когато е вече последна
тя първа е - истинска и добра!
Но няма любов такава последна!
Защото любовта не умира!
Отново се ражда! Дори след смъртта
любовта пак живее в любимите същества..
Нека няма последни мечти и надежди!
Вярата дава най-чудни крила,
облича ни в бели одежди
и сгрява дори и студени сърца.



© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??