23 nov 2005, 19:57

посоки 

  Poesía
873 0 0

Какво е  без теб, не помня вече.

Не помня ласките на другите –

беше толкова отдавна.

Живеех с мисълта, че ние с теб

сме по библейски свързани!

И изведнъж, като хартиени лодки

животът ни повлече

в две различни посоки.

© Светлана Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??