23 нояб. 2005 г., 19:57

посоки 

  Поэзия
822 0 0

Какво е  без теб, не помня вече.

Не помня ласките на другите –

беше толкова отдавна.

Живеех с мисълта, че ние с теб

сме по библейски свързани!

И изведнъж, като хартиени лодки

животът ни повлече

в две различни посоки.

© Светлана Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??