23.11.2005 г., 19:57 ч.

посоки 

  Поезия
888 0 0

Какво е  без теб, не помня вече.

Не помня ласките на другите –

беше толкова отдавна.

Живеех с мисълта, че ние с теб

сме по библейски свързани!

И изведнъж, като хартиени лодки

животът ни повлече

в две различни посоки.

© Светлана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??