12 ago 2018, 21:40  

Поспи 

  Poesía » De amor
332 1 0

Поспи
 

Тази вечер ще дойда при теб
през вратата на твоите сънища,
ще откъсна късче синьо Небе,
ще пристигна по влюбени пътища!

 

Ще пристигна тихо на пръсти,
една звезда се пробуди в нощта,
облече ме в бяла Надежда,
над нас чертае  цветна Дъга.

 

Непробудно поспи,ще те пазя
от дневни тревоги, неволи, беди,
моя бяла Надежда остана,
аз съм будна, но ти си поспи!

 

Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??