Тази вечер ще дойда при теб
през вратата на твоите сънища,
ще откъсна късче синьо Небе,
ще пристигна по влюбени пътища!
Ще пристигна тихо на пръсти,
една звезда се пробуди в нощта,
облече ме в бяла Надежда,
над нас чертае цветна Дъга.
Непробудно поспи,ще те пазя
от дневни тревоги, неволи, беди,
моя бяла Надежда остана,
аз съм будна, но ти си поспи!
Елеонора Крушева
© Елеонора Крушева All rights reserved.