3 may 2009, 20:28

Поспри 

  Poesía » De amor
598 0 11

Поспри, погледни ме,

не виждаш ли погледа,

впит в твойто лице?

 

Поспри, говори ми,

не чуваш ли нежния глас

тихо теб да зове?

 

Поспри, докосни ме,

не чувстваш ли топлината,

търсеща твойте ръце?

 

Поспри, прегърни ме,

не усещаш ли чувствата,

бликащи в мойто сърце?

 

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??