3 мая 2009 г., 20:28

Поспри 

  Поэзия » Любовная
604 0 11

Поспри, погледни ме,

не виждаш ли погледа,

впит в твойто лице?

 

Поспри, говори ми,

не чуваш ли нежния глас

тихо теб да зове?

 

Поспри, докосни ме,

не чувстваш ли топлината,

търсеща твойте ръце?

 

Поспри, прегърни ме,

не усещаш ли чувствата,

бликащи в мойто сърце?

 

© Сеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??