20 feb 2012, 21:19

Пост(н)и... 

  Poesía » Otra
363 0 0

 

Минута след минута оставаме по форумите скрити

и жалеем делника си крив,

не заслужава времето да бъде покрив

за всеки слаб, изнемощял и свит.

 

Не се научихме да бъдем упорити

и сами да изковем желязното меню -

в подноса делничен сами си трием

огорчение, позор във купа за „фон дю” .

 

Да кажем „Извинявай”, „Заповядай” или „Прости”

е спомен от Христови времена,

животът ни отдавна е в духовни пости,

дори и вяра не остана да ни хване за ръка.

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??