6 oct 2009, 17:35

Постигане 

  Poesía » Filosófica
384 0 4

ПОСТИГАНЕ

 

Нагърбвах се със лошо и добро,

изстрадвах себе си и тебе,

надмогвах, надмогвах...

 

Изкачвах, пропадах,

създавах и сривах,

радвах се, страдах,

изгубвах, намирах...

 

Обичах, презирах,

преглъщах обиди,

възкръсвах от прошка,

Бог чаках, да види...

 

Компромиси правих

и още... Безброй.

Доброто...

Къде ли започва?...

Завой

и...

Обратен завой.

© Албена Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??