12 nov 2009, 13:45

Постой още малко! 

  Poesía » Filosófica
667 0 1

 

Още малко!

Търпи, постой, помълчи!

 

Много  време,

лъжи, клевети, крамоли!

 

Спирам тук!

Сам, оживял, ослепял!

 

Дай ръка!

Малка, бяла, но силна!

 

Пак видях!

Свят, лъчи, топлина!

 

Чувам песен!

Лека, ефирна, далечна!

 

Сняг вали!

Светлосив, хаотичен и див!

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??