Nov 12, 2009, 1:45 PM

Постой още малко! 

  Poetry » Phylosophy
666 0 1

 

Още малко!

Търпи, постой, помълчи!

 

Много  време,

лъжи, клевети, крамоли!

 

Спирам тук!

Сам, оживял, ослепял!

 

Дай ръка!

Малка, бяла, но силна!

 

Пак видях!

Свят, лъчи, топлина!

 

Чувам песен!

Лека, ефирна, далечна!

 

Сняг вали!

Светлосив, хаотичен и див!

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??