12 нояб. 2009 г., 13:45

Постой още малко! 

  Поэзия » Философская
665 0 1

 

Още малко!

Търпи, постой, помълчи!

 

Много  време,

лъжи, клевети, крамоли!

 

Спирам тук!

Сам, оживял, ослепял!

 

Дай ръка!

Малка, бяла, но силна!

 

Пак видях!

Свят, лъчи, топлина!

 

Чувам песен!

Лека, ефирна, далечна!

 

Сняг вали!

Светлосив, хаотичен и див!

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??