Облечена си в черно,
в черна дълга рокля,която
е хубава и искряща.
Ти си по-хубава обаче,
ти си най-хубавото,най-нежното
същество,което си позволих да видя,
да му се насладя напълно.
Моля те,гледам те сега отдалеч и искам пак
да те докосна и да вперя поглед в зеленикавите
ти очи и в бежовото ти лице.
Ще ли ми позволиш?
Ще ли ми дадеш втори шанс,с които да поставим
ново начало като забравим трагичния край?
Аз още те обичам!!!
........
Облечена си в черно,розите са бодливи,
червилото ти е мъртвочервеникаво,
косата тъмнопепелява...
Страшна си,навяваш ужас,но пак си красива и
аз те обичам.-Все още!
Ти си страшна,понеже се боиш да се отдадеш отново,защото
на нас двамата,неопитни в любовта,не ни провървя.
Гарантирам ти,този път ще е различно!
Само се приближи до мен!
Моля те!
Вече ми е трудно да те виждам и да не те докосвам.
Нощта бе мрачна и хладна,видях едно нежно същество с
чернееща рокля да стой неподвижно в черната нощ.
Това същество взе да пристъпва бавно,с тихи стъпки
и да оставя следи от токчета в златния пясък...
Да,това си ти!
Благодаря ти!
Няма да те подведа отново!
Обещавам ти!
.....
Изгревът дойде,тя беше до мен-сгушена.
Лежахме на жълтия пясък,прегърнати-
бях щастлив,тя бе спокойна.
Ужасът го нямаше!
Тя стана,облече сатенена рокля и двамата
тръгнахме по плажа,оставяйки меки стъпки.
Усещахме морето,идващо в краката ни.
Тя се усмихваше и беше щастлива.
Слънцето печеше и осветяваше нейната златна коса,
сатенената рокля сияеше!
Тя сияеше!
© Георги Todos los derechos reservados