5 mar 2007, 11:08

Посветено 

  Poesía
948 0 3

Бъди горда, бъди силна

и винаги  несломима.

Надеждата живее в нас

до сетния ни час.

 

Винаги гледай напред,

всичко лошо остава назад.

Хубави неща има за теб,
както има слънце след лед.

© Миглена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??