Mar 5, 2007, 11:08 AM

Посветено 

  Poetry
915 0 3

Бъди горда, бъди силна

и винаги  несломима.

Надеждата живее в нас

до сетния ни час.

 

Винаги гледай напред,

всичко лошо остава назад.

Хубави неща има за теб,
както има слънце след лед.

© Миглена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??