5.03.2007 г., 11:08 ч.

Посветено 

  Поезия
918 0 3

Бъди горда, бъди силна

и винаги  несломима.

Надеждата живее в нас

до сетния ни час.

 

Винаги гледай напред,

всичко лошо остава назад.

Хубави неща има за теб,
както има слънце след лед.

© Миглена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??