Не намерих по-топло място от твоята гръд.
Не усетих по-силна прегръдка и по- топла от твоята плът.
Не съзрях никъде по- бистри очи и по- ведра усмивка от твоите.
Не желая нищо повече от ръцете ти вплетени в моите.
И така ще е винаги, стига само да си до мен.
Безпределно мечтаеща те ден подир ден.
Жадуваща те силно до лудост и забрава.
Само така се усещам жива и здрава!
© Жасмина Маринова Todos los derechos reservados