16.06.2019 г., 16:53 ч.

Посветено 

  Поезия » Любовна
332 0 0

Не намерих по-топло място от твоята гръд.

Не усетих по-силна прегръдка и по- топла от твоята плът.

Не съзрях никъде по- бистри очи и по- ведра усмивка от твоите.

Не желая нищо повече от ръцете ти вплетени в моите.

И така ще е винаги, стига само да си до мен.

Безпределно мечтаеща те ден подир ден.

Жадуваща те силно до лудост и забрава.

Само така се усещам жива и здрава!

© Жасмина Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??