9 feb 2010, 22:52

Посветено 

  Poesía » De amor
982 0 5

Красива си, дори невероятна…

видение от сън родено.

И не за сетивата само си приятна,

сърцето ми от теб е променено.

 

Желание безкрайно чакано,

рисувано преди от мен в мечти.

Желание с години неизплакано,

почти удавено от непресъхващи сълзи.

 

Магия си, от Господ сътворена,

беднякът моли се за теб.

За него някак да си прекроена -

дали дошъл е неговият ред?...

 

Красива си, дори невероятна…

ще ме докоснеш ли сега?

Да те усетя и, за миг един понятна,

да си отида сам, но без тъга.

© Валентин Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??