1 dic 2009, 9:31

Посветено на Дебора 

  Poesía » De amor
452 0 0

На твоето рамо мога да поплача,
опора да потърся в теб.
Дори да те събудя в здрача,
не би ме отпратила, Деб.

С теб мога да споделя мечтите си,
мога и несгодите да споделя.
От теб не бих скрила сълзите си
ти си моята приятелка, най-добра.

До мен си, когато тъгувам,
когато страдам и плача.
До мен си, когато кошмар сънувам,
дори когато в очите ми има тъга.

Благодаря ти, приятелко мила,
за това, че си до мен.
Благодаря ти, ти даваш ми сила,
зареждаш ме с радост всеки ден.

© Пролетното момиче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??