3 ago 2008, 8:26

Посветено на една истинска любов 

  Poesía » De amor
814 0 2
Хайде да сме по-луди от всякога!
Обичаме се безкрайно.
Е, вярно, че си ми привикнал към сянката,
но с времето любовта ни става все по-омайна.
Нима щом обичаш с времето емоцията става по-слаба?!
Ами не! Не е вярно, на мен сърцето да те обичам по-малко не дава.
Ставам и лягам с едничката мисъл за теб,
та нали точно на тебе съм дала своя любовен обет.
В душата си малка топлината си крия
и щом ти единствен там стигна, заслужаваш - вземи я!
И нека винаги заедно, винаги двама,
да изпълним нашта закана -
да сме по-луди от всякога,
да се обичаме с пламенна страст.
Да докажем, че и сега и че някога
такава любов съществувала е само за нас!

© Антоанета Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??