15 abr 2009, 11:11

Посветено на едни очи... 

  Poesía
960 0 5


Посветено на едни очи...

 

 

 

Една усмивка грее на лицето ми,
една е само за това причината.
Някой даде смисъл на сърцето ми
и върна любовта ми отминала.

Отново чувствам се щастлива и цяла,
от радост дъх не мога да поема.
Душата ми наоколо се е разляла,
сякаш никога не е била сломена.

Очите пак започнаха да греят
със светлината силна и могъща,
която кара хора да се смеят
и всяка радост в себе си поглъща.

А туптежът във сърцето е неспирен,
задъхва ме, боли ме, но го искам.
Като че ли нежен е и е копринен,
нека да боли, но не и да ме пуска.

 

 

 

© Стефка Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??