16 ago 2018, 1:32

Посветено на сина ми 

  Poesía
1763 3 2

Невъзможно е да те напиша в стих,

но ще се опитам – ти си вятър млад, развихрен.

Щур и палав си, по момчешки войн, красив,

по детски мил и чист, разтапящо невинен, искрен.

 

Във мен се гушкаш ласкаво и нежно,

а сърцето детско пълно е със топъл зов,

и всичко е така красиво, сладко, скрежно,

и е неподправено – ухае на любов.

 

Летиш със дрон в мечтите си далеко,

със геймърски  компютър в мислите сърфираш.

Момче си още мъничко,  но леко

 и стремглаво към целта спринтираш.

 

Очите ти искрят с небесни блясъци,

сътворени твои приказки се реят в сините морета.

Мечтите ти играят, тичат във отблясъци,

и рицарска мъжественост изпълва сърцето на детето.

 

Пламти, гори за Истината – извоювай правотата.

Бъди добър, готов да даваш обич без отплата.

Бъди мой сине, смел и силен! Достойно отстоявай Свободата!

Бъди привързан с Божиите думи и верен остани, живей мечтата!

 

Обичам те

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Мила ,Руми благодаря! Силно съм развълнувана от думите ти върху стихотворението ми! Благодаря,че си почувствала сърцето ми! Бъди щастлива и все така докосваща по уникален начин чрез поезията си!
  • Любовта извира от всяка думичка, защото е продиктувана от сърцето ти, Мария! Майчиният благослов е нещо скъпо и много ценно! Поздравявам те!
Propuestas
: ??:??