6 jul 2019, 21:36

Потръпвай 

  Poesía » De amor
535 1 2

Потръпвай

 

Музика докосва нежната струна
и душата се разнежва, мечтите летят.
Вятърът те люлее на пролетна люлка,
преобръща се твоят свят и се луташ.
Ритъма на песента те отвява,
спира дъхът ти и те обгръща.
Шепота на боговете те следват,
а ти вървиш към сладострастието
и опиянен потъваш в семейното ложе.
Слушай шармантната ми песен.
Потръпвай от спомена за нашето време.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??