30 ago 2022, 12:17  

Потъвам в теб.... 

  Poesía » Otra
215 0 0

И ще потъвам в теб отново и отново...

 

И ще потъвам в светлината ти, 

но и във дебрите на твоя таен мрак 

Докато тъй дълбоко взирам се в душата ти,

докато,да продължа, ми даваш тайно знак..

 

И ще обхождам с поглед всяко скрито кътче в теб,

и ще се влюбвам лудо в любовта ти...

И ще разтапям с мисълта си най-замръзналия лед..

посещавайки те нощем във съня ти....

 

И ще се разкривам аз пред тебе постепенно 

И ще откриваме във себе си все по-дълбоки дълбини...

И всякога ще се обичаме все тъй безмерно

Извисявайки се все към по-високи висини...

 

И ще потъвам в теб отново и отново....

© Свещен Огън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??