31 mar 2011, 23:15

Повече от истина 

  Poesía
832 0 11
Покри ме с одеяло
на греха.
И сладостите
негови показа.
Май съм родена
да греша…
И има ли значение,
когато е наслада?

© Мариана Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??