19 abr 2017, 22:42

Повече ти, по-малко аз 

  Poesía » De amor, Verso libre
412 1 0

Ще гравирам името Ти

Върху сърцето си,

Така всеки път като те губя

ще заспивам с теб, във мен
Ще избода очите си,

да виждат само спомена за теб.
Ще залепя устните си в твоя целувка 
Под езика ми да бъдеш ти, само ти
Понякога искам да съм, ей те толкова мъничка,

под кожата ти да вляза 
Във вените да ти тека 
Само, само аз. 

© Мила Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??