19.04.2017 г., 22:42 ч.

Повече ти, по-малко аз 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
368 1 0

Ще гравирам името Ти

Върху сърцето си,

Така всеки път като те губя

ще заспивам с теб, във мен
Ще избода очите си,

да виждат само спомена за теб.
Ще залепя устните си в твоя целувка 
Под езика ми да бъдеш ти, само ти
Понякога искам да съм, ей те толкова мъничка,

под кожата ти да вляза 
Във вените да ти тека 
Само, само аз. 

© Мила Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??