28 dic 2013, 21:34

Повечето майки 

  Poesía
456 0 0

за дъщеря си
говори все по-тихо
пораснала била
по-бързо от тръстика
и хукнала да захаросва
на други спомените
така разправят
повечето майки
докато се уморят
съдби да месят
с думи и сълзи
докато се уморят
да пресоляват

© Мария Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??