Ти нивга не търси пари и къщи,
а мигове, които те изпълват.
Животът може често да се мръщи,
избягвай хора, дето те препъват.
Имàнето не може да лекува
повехнало от болката сърце,
а златото не може да търгува
с усмивка от посърнало лице.
Богатството е клопка за душата,
умът ѝ дава вяра и простор.
Не спирай, а търси до край искрата
на слънчевия сбъднат кръгозор!
© Наташа Басарова Todos los derechos reservados