Jun 18, 2023, 11:17 PM

Повик на душата 

  Poetry » Civilian
239 0 1

Ти нивга не търси пари и къщи,

а мигове, които те изпълват.
Животът може често да се мръщи,
избягвай хора, дето те препъват.

 

Имàнето не може да лекува
повехнало от болката сърце,
а златото не може да търгува 
с усмивка от посърнало лице.

 

Богатството е клопка за душата,
умът ѝ дава вяра и простор.
Не спирай, а търси до край искрата
на слънчевия сбъднат кръгозор!

 

© Наташа Басарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Обществото ни е меркантилно. За съжаление. Такива и ще си остане. Хареса ми. Поздрави.
Random works
: ??:??