28 may 2009, 23:14

Повратна любов 

  Poesía » De amor
529 0 3

Не ме докосвай -
настрани от мене ти бъди.
Не погледа ти ми влияе,
ни големите ръце.
А думите коварни,
отправени към теб.
Не се обичаш, а жарко
Любовта опитваш се
да откриваш.
Не те желая аз.
Отблъсква ме този факт -
да си толкова добър,
а лош да се показваш.
Обичай себе си и тогава
ме докосвай, защото
себе си ще любиш ти.

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??