22 sept 2012, 12:52

Повяхнах 

  Poesía » Otra
470 0 0

             Повяхнах            

 

Розите повяхнаха в мен,
тъмен вятър ги попари.
Ту е топъл, ту студен –
в пустиня хладна ме остави.

Мечтите ми увяхнаха с тях.
Мечти, с криле на пеперуда –
твърде тежки, за да полетят,
твърде цветни - да се сбъднат.

Само спомените ми остават
от пътя, страстно извървян,
от полета към мойта слава,
завършил с прекършени крила.





© Красимир Иванов. Всички права запазени!

© Красимир Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??