9 ago 2019, 7:45

Повярвах в любовта 

  Poesía » De amor
412 0 0

Повярвах сляпо в любовта,

вярвах, че е вечна.

И от щастие хвърчах,

трудности  не срещах.

 

Но лъжовна тя била,

а от нея толкова боли.

Но за истинската обич,

тя е просто кат игра.

 

Аз не вярвам, че те няма,

ти единствена красива.

С толкова мечти, цветя,

топла ласка и съдба.

 

Ручейчето пак шуми,

пее песничка любима,

за щастливите сърца,

вярващи в любовта.



 

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??