20 oct 2007, 12:13

Повярвай 

  Poesía
724 0 2
Повярвай, боли ме ужасно,
повярвай, не зная защо е така?
Уж всяка болка умира прекрасно,
но аз пак оставам сама.

Знаеш ли колко съм нещастна,
когато ти не си до мен?
От болка умирам, но тя е тъй прекрасна!
Вярвай в Любовта всеки ден!

01.04.1999 г.

© Мариета Аргирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??