29 nov 2008, 21:27

Повярвай! 

  Poesía » De amor
694 0 8
Повярвай, макар и надежда да няма!
Повярвай в Него и в доброто на съдбата.
Повярвай и отдай си душата.

Повярвай и сълзи повече не ще има.
Повярвай, мило мое дете, и не плачи,
защото не искам да виждам тъжни твоите очи!

Повярвай в любовта и ще си щастлива,
отвори сърцето си
и бъди все така красива!

© Вили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??