11 abr 2006, 15:07

Повярвай ми 

  Poesía » De amor
1536 2 7
Повярвай ми, защото ме обичаш.
Повярвай ми, защото съм до теб.
Повярвай ми, защото те обичам.
Повярвай ми, защото си до мен.

Обичай ме, защото аз ти вярвам.
Бъди до мен, когато съм до теб.
Обичай ме и аз ще те обичам.
Повярвай в мен и аз ще вярвам в теб!

© Лоло Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??