11.04.2006 г., 15:07 ч.

Повярвай ми 

  Поезия » Любовна
1530 2 7
Повярвай ми, защото ме обичаш.
Повярвай ми, защото съм до теб.
Повярвай ми, защото те обичам.
Повярвай ми, защото си до мен.

Обичай ме, защото аз ти вярвам.
Бъди до мен, когато съм до теб.
Обичай ме и аз ще те обичам.
Повярвай в мен и аз ще вярвам в теб!

© Лоло Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??