18 feb 2007, 9:24

Повярвай ми 

  Poesía
964 0 6
Едно сърце, изпълнено с любов,
една душа, по чиста от сълза.
Тук няма никаква лъжа.
Това ти давам аз,
в замяна искам само
ти да бъдеш моята опора и закрила.
С теб се чувствам истинска жена,
желана, обичана... засмяна.
И в хубави и лоши дни,
не ще ни нищо раздели.
Повярвай ми, ще бъдеш ти
един щастливец... на който всеки ще завижда
от тебе по обичан не ще да има на света...

1996 г.

© Стами Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??