18.02.2007 г., 9:24 ч.

Повярвай ми 

  Поезия
880 0 6
Едно сърце, изпълнено с любов,
една душа, по чиста от сълза.
Тук няма никаква лъжа.
Това ти давам аз,
в замяна искам само
ти да бъдеш моята опора и закрила.
С теб се чувствам истинска жена,
желана, обичана... засмяна.
И в хубави и лоши дни,
не ще ни нищо раздели.
Повярвай ми, ще бъдеш ти
един щастливец... на който всеки ще завижда
от тебе по обичан не ще да има на света...

1996 г.

© Стами Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??