25 feb 2016, 17:59

Поза 69 със скорпион 

  Poesía » Erótica
1335 0 0

Obra no adecuada para menores de 18 años

С влажни пръсти, трептящи от нежност,

тихо будя в теб вихрите страстни.

Танцувам по кожата привидно небрежно

в надпревара със светлините контрастни.

Крачка напред, две встрани -

дива сладост в очите съзирам.

Смело, скорпионче, се ти усмихни!

За джунглата в мен,дори и не подозираш...

С лиани от думи ще те завържа

и захапя с крокодилски зъби,

а ти с нокти за ствола задържай се

и от радост надувай йерихонски тръби.

бавно в мен отровата да прониква -

капка обич сгъстена до смърт.

От клепачите ми синя трева да пониква,

а в душата да рови Дяволът-кърт.

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Скорпион с к*р пиньон...

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??