21 ene 2011, 15:14

Поздрав за всички, съпричастни към днешния празник 

  Poesía » Otra
1628 1 20
bogmi (Богдан ): 10-11-2010г. 15:46
Най-чисти са ръцете при израждане,
макар изцапани с кръв.
Най-пъстра е душата при прераждане,
защото Бог я вижда пръв.




Израждах бебета! Животът ми намигаше,
изплакваха най-чистите души...
А после, взломно, Дяволът пристига -
тази чистота да разруши.

И жалко, че понякога успява.
Понякога в сърцата влиза пръв!
Но аз борбата с него продължавам
и днес ръцете си измивам с кръв!

Споделям с откровенци този празник.
Приятели, благодаря ви от сърце!
Пред вас словата няма да са празни
и няма да са мръсни
                   изцапаните с кръв ръце...


-------
С поздрав към всички колеги!

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??