3 nov 2009, 22:19

Позиция 

  Poesía » Otra
595 0 9

 

Аз не ща да съм пръв.
Имена и борба,
дето аз не разбирам.
Аз не ща да съм връх,
а долина,
дето лошите вести умират.

А добрите?
Добрите нека
като яребици изпред краката ти да излитат
и на хвърлей - пак да се скупчват.

... Има ловци,
но те са любители
и много рядко улучват.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??