19 may 2020, 17:34

Познавам те 

  Poesía » De amor
585 1 0

 

В очите ти потъвам безнадеждно,
дълбокото море е в тях безбрежно,
допирам устните ти с пръсти бавно,
доближавам своите към тях полека, плавно,
настръхва кожата ми щом ги слеем,
езиците си в танц, за който двамата копнеем...

 

Всяко кътче в тялото ти го познавам, 
всяка бенка, татусче и белег обожавам, 
дали наистина това го осъзнаваш,
зависима от теб съм, от дозите любов, които даваш,
като болна съм, когато теб те няма,
беля съм, но и обич имам да ти дам голяма!

                   

© Ирина Пачелиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??