29 jul 2008, 9:02

Познаваш ме... 

  Poesía » De amor
1003 0 27

Познаваш ме. Отдавна.

Дъха ми - жар усещаш,

копнежа ми отчаян,

страха и още нещо...

 

Сънуваш ме. Отскоро.

Пренасяш се в света ми -

по женски непокорен,

по детски чист и странен...

 

Жадуваш ме. Безкрайно.

Като мираж в пустиня.

Преструвам се бездарно,

че нищо не разбирам...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??