17 dic 2010, 23:36

Позволи ми 

  Poesía » De amor
569 0 5

Тъгата ти искам да прилаская.

Приказка може би ще ù разкажа...

Или ще я затворя в една празна стая

и със самота ще я накажа.

 

Нежността ти искам да разтревожа,

 с пеперудени криле да я погаля

и мечтата ти за невъзможното възможна

като коледна свещица да запаля.

 

Позволи ми копнежа ти да разчовъркам -

упорита, незарастваща рана.

Тук, при теб съм! (Дали не бъркам?)

А-а, ти шиеш вече самодивската ми премяна...

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??