Позволи да надникна дълбоко в зениците!
Там безпътна да търся спотаена любов.
Позволи да разпаля в сърцето искриците!
Ще почувстваш ли някога страстния зов?
Позволи да докосна къдрици бленувани!
Впиянена да тръпна пред погледа скромен.
Позволи да целуна тез вежди рисувани,
да те имам, да чезна в пожара огромен.
Позволи ми да пия красота от очите ти!
Като вино омайно моя свят заплени.
Позволи да остана навеки в мечтите ти!
Твоят лик ме привлече и за миг промени.
© Дияна Ханджиева Todos los derechos reservados