3.02.2012 г., 19:42 ч.

Позволи ми 

  Поезия » Любовна
756 0 0

Позволи да надникна дълбоко в зениците!

Там безпътна да търся спотаена любов.

Позволи да разпаля в сърцето искриците!

Ще почувстваш ли някога страстния зов?

 

Позволи  да докосна къдрици бленувани!

Впиянена да тръпна пред  погледа скромен.

Позволи да целуна тез вежди рисувани,

да те имам, да чезна в пожара огромен.

 

Позволи ми да пия красота от очите ти!

Като вино омайно моя свят  заплени.

Позволи да остана навеки в мечтите ти!  

Твоят лик ме привлече и за миг промени.

© Дияна Ханджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??