Влак. Купе.
Аз и ти - безразличие в очите.
Късче време - прочит бърз на
охладнели чуства.
Отвърната глава - тъга.
Сочат стрелките часът
на загубено щастие.
Не сляза ли, ще се
случи нещастие.
Теб или мен ще убия
или позволи ми
отново да те открия!
© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados